dimecres, 23 de novembre del 2011

Introducció


Al llarg de tot aquest bloc farem un seguit d’entrades sobre diversos temes relacionat amb les tortugues. En primer lloc parlarem sobre que són les tortugues.En aquest punt trobarem una definició del terme, al grup d’animals al qual pertany, història d’aquestes, entre d’altres.


En segon lloc parlarem sobre l’evolució de les tortugues al llarg de la seva existència, i el seu origen és a dir d’on provenen, quines van ser les primeres en aparèixer, especies extingides... des d’un marc general del tema.


En tercer lloc tractarem els diferents tipus de tortugues que existeixen actualment, entre aquestes hi podem torbar les terrestres, que són les que tractarem detalladament al llarg del bloc, i les d’aigua de les quals les podem dividir d’aigua dolça i d’aigua salada (Marines).


En quart i últim lloc, ens detindrem amb l’explicació de les tortugues terrestres. Explicarem els trets més importants d’aquestes com són el seu hàbitat, la reproducció, els anys de vida, com són, les relacions entre ells, la manera de caminar, creixement, canvis que experimenten en el seu cos, entre molts d’altres, però en el tema que ens centrarem principalment és en la nutrició de les tortugues terrestres.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada